24 Temmuz 2014 Perşembe 13:55
AĞRIDA 150 MUHTAÇ AİLENİN YÜZÜ GÜLDÜ

Ramazan Ayında WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu ve Sadaka Taşı Derneği'nin katkılarıyla Ağrı'da Muhtaç aileler yararına Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İHYAD'ın dağıtım organizasyonu ile 150 aileye Ramazan Kumanyası yardım paketleri dağıtıldı.

 

 
 
 


İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN : Din,Dil,Irk gözetmek sizin yurt içi ve yurt dışından hayırsever kardeşlerimizin gönderdikleri yardımlar bizleri ve Ağrı'da ki Muhtaç aileleri çok duygulandırdı. Dağıtım yaptığımız süre zarfında Mutlulukları yüzlerinden okunan ihtiyaç sahipleri, yardımları dağıtan Ağrı İnsani Hareket Yrd. Dynş Derneği üyeleri aracılığıyla hayır sahiplerine dua ve teşekkürlerini iletmeyi de ihmal etmediler.

 

 

ASLAN ; ayrıca ilimizde yaptığımız araştırmalar  neticesinde inşaallah acil yardıma muhtaç ailelere hem maddi hemde gıda yardımlarını Ramazan ayından sonrada sürdüreceklerini belirtti. Ağrı'dan kardeş aile edinmek isteyen hayır sever vatandaşlarımız bize ulaşarak bu çalışmalarımızı da destekleyebilirler.

 

 

Ağrı İnsani Hareket Yrd. Dynş. Derneği Başakanı Mehmet ASLAN ; bu kutlu ve mubarek Ramazan ayında tüm dünya müslümanlarına huzur ve barış temennisinde bulunarak , Ağrı'daki Muhtaç aileler ile ekmeğini paylaşan kardeşlerimize ve aracı olan WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu ile Sadaka Taşı Derneği de sonsuz teşekkür ederiz dedi.

 

 

Ağrı İnsani Hareket Yrd. Dynş. Derneği iletişim bilgileri :

 

insanihareket@gmail.com - www.insanihareket.org

0542 544 02 60 - 0532 544 02 60 - 0532 517 51 64

 

   Devam EDEN Projelerimiz

 

1 - Katarak Ameliyatı  ( 175 TL Bir Kişi )

 

2- Kardeş Aile Kampanyası  ( 100 Tl Bir Aileye Aylık Bedel )

 

3 - Su Kuyusu Açtırma Proje ( Ülkelere Göre -Tercihe Bağlı )

 

4 - Aylık Kumanya Dağıtımı ( 70 Tl Bir Paket Bedeli )

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.