12 Ocak 2016 Salı 12:02
Ağrı'da 2015 Yılı Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi'nde düzenlenen 2015 yılı değerlendirme toplantısında konuşan Işın, 2015 yılı içerisinde kentte toplamda 2 milyar 255 milyon yatırım yapıldığını söyledi.

Kentte yapılan ve yapılacak yatırımlara değinen Işın, şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Müdürlüğü 44 proje ile 247 milyon harcama yaptı. Şuan da hali hazır da derslik başına 29 öğrenci düşmektedir. Milli eğitime ait yatırımlar bittiği takdirde derslik başına düşecek öğrenci sayısı 24'tür. " Ağrı eğitimde gelecek 50 yıla hazır olacak.

Kentte planlanan okul inşaatları tamamladığında derslik başına düşen öğrenci sayısı Türkiye ortalamasının altına inecek. Dolayısıyla devletimiz, hükümetimiz kenttimiz de her konuda olduğu gibi milli eğitim konusunda da çok ciddi hamle gerçekleştirmiştir. İl, ilçe ve köylerimizde başınızı çevirip baktığınızda mutlaka milli eğitime ait yatırımlar görürsünüz.

İnşaatlarımız bittiği takdirde Ağrı'nın 50 yıllık ihtiyacı karşılanmış olacaktır. İnşallah bu yatırımlar memleketimizin ve ülkemizin geleceği açısından yeni nesillerin yetişmesine vesile olur."

Toplantı, kamu ve kurum temsilcilerinin geçen yıl yapılan yatırımlar ile bu yıl yapılacak yatırımlar hakkında bilgi vermesiyle son buldu.

agrida-2015-yili-yatirimlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi-.jpgagrida-2015-yili-yatirimlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi--001.jpgagrida-2015-yili-yatirimlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi--002.jpgagrida-2015-yili-yatirimlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi--003.jpgagrida-2015-yili-yatirimlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi--004.jpg

Son Güncelleme: 12.01.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.