22 Nisan 2016 Cuma 19:33
Ağrı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Ağrı Valisi Musa Işın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 15 Nisan ve Kuvayı Milliye İlkokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle Işın'ın makam koltuğuna 15 Nisan İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinden Samet Efe Aktaş oturdu.

Öğrencilerle yakından ilgilenen ve bir süre onlarla sohbet Işın, çocukların birbirinden zeki ve temiz olduklarını belirterek,"İnşallah çocuklarımız geleceklerini de kendileri gibi güzel kılacaklardır." dedi.

Vali Işın'a yazmış olduğu mektubu da yanında getirerek okuyan Aktaş ise ilk işinin ağaçlandırma, oyun parkları ve evleri yıkılan ailelerin evlerini yapmak olduğunu belirtti. Valiliğin önemli bir meslek olduğunu ve büyüdüğünde vali olmak istediğini de sözlerine ekleyen Aktaş, misafirlerine çikolata ikramında bulundu.

Ziyaretin ardından öğrencilere kitap ve oyuncak hediye eden Işın, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Son Güncelleme: 24.04.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.