05 Ağustos 2014 Salı 13:53
AĞRI'DA 26 KİLO 800 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ; 03.08.2014 günü çevreyolu üzerinde uygulama yapılmaya başlanıldığı ve Sürücülüğünü Y.K. isimli şahsın yaptığı 34 XX XX plaka sayılı aracın uygulama noktasında durduruldu belirtildi.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü görevlileri Araç şoförünün çelişkili beyanlar vermesi ve tedirgin davranışlarda bulunması üzerine detektör köpekle araç kontrolu yaptı. MANAS kod adlı narkotik detektör köpeğin aracın çeşitli yerlerinde yoğun bir şekilde aktif tepki verdiği görülmesi üzerine, araçta suç ve suç unsurlarının bulunabileceği değerlendirilerek arama yapıldı.

Yapılan aramada; aracın benzin deposunda, şeffaf poşetler içerisinde zulalanmış halde 26 kg 800 gr gelen EROİN maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü Y.K. , 04.08.2014 günü Adli Makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.



Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.