22 Şubat 2016 Pazartesi 09:45
Ağrı'da 30 STK 'kardeşliğe ihtiyacımız var' kampanyası Başlattı

İHH Ağrı Şubesi Öncülüğünde 30 Sivil Toplum Kuruluşundan  "kardeşliğe ihtiyacımız var" kampanyası

 

İHH Ağrı Başkanı Keren ENGİN yaptığı açıklamada 32 sivil toplum kuruluşu Ağrı'da Kardeşliğe İhtiyacımız Var kampanyasına destek veriyor , bu şekilde hep birlikte bölgede yaşanan sıkıntılardan mağdur olan ailelerimize kardeşlerimize Ağrı'dan bir yardım eli uzatmayı hedeflediklerini belirterek destek veren bütün sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

 

Ağrı'da Kardeşliğe İhtiyacımız Var sloganıyla 30’a yakın Sivil Toplum Kuruluşunun da desteğiyle başlattığımız Sur, Cizre, Silopi, Nusaybin yardım kampanyası kapsamında ilkini 11 Şubat 2016 Perşembe günü yaptığımız basın toplantısıyla yardım kampanyamızın startını vermiş olduk. Bu gün de Yardım Kampanyamız Çerçevesinde Yardım Toplama Merkezinin açılış programı gerçekleşti.

 

Gerek göç eden insanlara gerekse yaşanan çatışmaların etkisiyle evlerinden çıkma imkanı bulunamayan ailelere acil bir şekilde yardım elini uzatmamız, kamuoyunu daha duyarlı davranmaya yönlendirmemiz ve hayırsever insanları bir şeyler yapmak için harekete geçirmemiz, vicdanlı birer insan olmamızın en önemli gereklerindendir. Ağrı'daki sivil toplum kuruluşları olarak mağdur ailelerimizin yaşadığı bu sıkıntılı süreç karşısında kayıtsız durmamak ve üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için toplandık. Bu vesile ile ilimizin duyarlı insanlarının da bölge halkını yaşadığı bu zor günlerinde yalnız bırakmayacağına ve sıkıntıya düşmüş olan bu insanların ihtiyaçlarını giderebilmek için üzerine düşen sorumluluğu en iyi şeklide yerine getireceğine inanıyoruz. Bu çalışmayla her birimiz kardeşlik, paylaşma ve dayanışma adına yürekten bir ses vermiş ve mağdur duruma düşmüş olan bütün insanlarımızın sıkıntıları bizlerin de hissettiğini göstermiş olacağız

İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem ENGİN: Kampanya süresi boyunca açılışını yapacağımız Yardım Toplama Merkezimiz sürekli açık olacak, bu anlamda duyarlı halkımızın yardım ve desteklerini bu Merkeze ulaştırmasını talep ediyoruz dedi.

 

 

Kampanya kapsamında Bölge halkının ihtiyaç listesi şöyle belirlenmiştir;

 

Gıda kolisi   - 80 TL     /    Bebek Maması - 20 TL    /  Çocuk Bisküvisi   5 TL

Çocuk Bezi  -  25 TL    /    Battaniye  - 30 TL          /    Hijyen Paketi  - 40 TL

 

agrida-30-stk-kardeslige-ihtiyacimiz-var-kampanyasi-baslatti.jpgagrida-30-stk-kardeslige-ihtiyacimiz-var-kampanyasi-baslatti-001.jpgagrida-30-stk-kardeslige-ihtiyacimiz-var-kampanyasi-baslatti-002.jpgagrida-30-stk-kardeslige-ihtiyacimiz-var-kampanyasi-baslatti-003.jpgagrida-30-stk-kardeslige-ihtiyacimiz-var-kampanyasi-baslatti-004.jpgagrida-30-stk-kardeslige-ihtiyacimiz-var-kampanyasi-baslatti-005.jpgagrida-30-stk-kardeslige-ihtiyacimiz-var-kampanyasi-baslatti-007.jpg

 

Son Güncelleme: 22.02.2016 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.