01 Eylül 2016 Perşembe 11:32
Ağrı'da Aday Öğretmenlere Seminer Verildi

 Ağrı'da Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) aday öğretmenlere yönelik "Anadolu'da Çok Kültürlülük, Kaynakları ve Eğitime Yansımaları" konulu seminer verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, her işe başlayış, her mesleğe başlayış yeni bir heyecan dedi.

Kurumda çalıştığınız sürece içerisinde heyecanınızı hep devam ettirmeniz gerektiğini ifade eden Dursun, "İnsan bir mesleği başladığı gibi bitirmemelidir. Her geçen gün sahip olduğu özelliklerin üzerine bir şeyler katarak ve topluma daha fazla şeyler vererek kendini yetiştirmelidir." dedi.

Kamu görevinin ciddi bir sorumluluk gerektirdiğini savunan Dursun, şöyle konuştu:

"Sizler artık devlet memuru olarak çok önemli bir kamu görevini yerine getireceksiniz. Kamu görevlileri olarak bizlere verilen her sorumluluk, her yetki milletimizin bizlere emanetidir. Bu emanetin konusu insan olunca bu sorumluluk bir kat daha artar ki sizin emanetiniz de insan. Sizlere emanet edilen gelecek nesillerimiz, çocuklarımız. O zaman sizin sorumluluğunuz diğer memurlardan daha büyük bir sorumluluk ve bu sorumluluğu yerine getirerek size emanet edilen nesillere çok şey katacağınıza, gelecekte onların bu toplumun birer yıldız ferdi olarak yetişeceklerine inanıyorum."

agrida-aday-ogretmenlere-seminer-verildi.jpgagrida-aday-ogretmenlere-seminer-verildi-001.jpgagrida-aday-ogretmenlere-seminer-verildi-002.jpg

 

Son Güncelleme: 01.09.2016 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.