03 Mart 2016 Perşembe 13:58
Ağrı'da Ahmed-i Hani Ve Mem-u Zin Konferansı Verildi

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından "Ahmed-i Hani ve Mem-u Zin" konulu konferans düzenlendi.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen "Ahmed-i Hani ve Mem-u Zin" konulu konferansa Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Tek, konuşmacı olarak katıldı.

Tek, konferansta yaptığı sunumda Ahmed-i Hani'nin daha iyi anlaşılabilmesi için hayatının ve düşüncelerinin çok iyi bir şekilde araştırılması gerektiğini belirtti.

Ahmed-i Hani'den sonra yetişen alimlerin, kendilerine onu rehber aldığını ifade eden Tek, Ahmed-i Hani'nin eserlerinden Mem-u Zin'in içeriği hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

Konferansı, Ağrı Valisi Işın, Vali Yardımcısı Sedat İnci, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut ile bazı kurum amirleri de izledi.

Vali Işın, konferans sonunda Yrd. Doç. Dr. Tek'e sunumu için teşekkür ederek, "Nuh'un gemisi" maketi hediye etti.

agrida-ahmed-i-hani-ve-mem-u-zin-konferansi-verildi-.jpgagrida-ahmed-i-hani-ve-mem-u-zin-konferansi-verildi--001.jpgagrida-ahmed-i-hani-ve-mem-u-zin-konferansi-verildi--002.jpgagrida-ahmed-i-hani-ve-mem-u-zin-konferansi-verildi--003.jpgagrida-ahmed-i-hani-ve-mem-u-zin-konferansi-verildi--004.jpg

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 04.03.2016 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.