20 Nisan 2016 Çarşamba 12:48
Ağrı'da Ar-ge Reform Paketi Tanıtıldı Ar-ge Kamsamındaki Avantajlar

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ), işbirliğiyle düzenlenen toplantıda Ar-Ge Reform Paketi tanıtıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ayşegül Sorguç, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Ar-Ge departmanına sahip işletmelere sağlanan destek ve teşviklerle, bunları kullanmak için gerekli olan prosedürler hakkında bilgi verdi.

Ağrı'daki işletme sahiplerinin Ar-Ge kapsamındaki desteklerden faydalanmasının onlara önemli avantajlar sağlayacağını ifade eden Sorguç, yatırımcıların bu desteklemeler sayesinde üniversite ile işbirliği içerisinde akademisyen desteği alabileceklerini ve temel bilimlerde okuyan öğrencileri de Ar-Ge personeli olarak çalıştırabileceklerini belirtti.

AİÇÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şekip Yazgan'ın Ar-Ge Reform Paketi ve Ar-Ge destekleri hakkında sunum yaptığı toplantıda, KOSGEB Ağrı Koordinatörü Sinan Kibar da KOSGEB tarafından sağlanan Ar-Ge destekleri hakkında işletme sahiplerine bilgi verdi.

Toplantıya AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal da katıldı.

 

agrida-ar-ge-reform-paketi-tanitildi-ar-ge-kamsamindaki-avantajlar.jpgagrida-ar-ge-reform-paketi-tanitildi-ar-ge-kamsamindaki-avantajlar-001.jpgagrida-ar-ge-reform-paketi-tanitildi-ar-ge-kamsamindaki-avantajlar-002.jpgagrida-ar-ge-reform-paketi-tanitildi-ar-ge-kamsamindaki-avantajlar-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 21.04.2016 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.