20 Ağustos 2015 Perşembe 15:08
Ağrıda Başlatılan Projelere Devam Ediliyor

Ağrı Belediyesi, kentin kalbi olan Cumhuriyet caddesi için hazırladığı projeyi hayata geçiriyor.

Daha öncede Cumhuriyet caddesi esnaflarıyla bir araya gelen Ağrı Belediyesi Eş başkanları caddenin  yeniden yapımı için esnaflardan aldığı öneriler doğrultusunda çalışmaları hızlandırdı. Başlangıç aşamasında teknik ekiplere proje hazırlatan Eş başkanlar Cadde için en uygun projeyi seçerek çalışmaları başlattılar.

Alt yapı çalışmalarıyla başlayan proje çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Uzun yıllardır çözülemeyen altyapı sorunu da dev projeyle birlikte çözüme kavuşuyor. Altyapı çalışmaları kapsamında Caddeye ve bağlantılı sokaklara; 1200 Metre kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi, 14 adet yağmur bacası, 6 adet ana kolektör döşenmiştir. 

Ayrıca Cadde de görüntü kirliği yaratan kabloların temizlenmesi içinde kurumların (Tedaş,PTT, Belediye) ortak çalışmasıyla yer altından geçirilerek  daha estetik bir hale getiriliyor.

projenin en kısa zamanda tamamlanması için Ağrı belediyesi Eş başkanları, Eş başkan Yardımcıları, DBP Belediye Meclis üyeleri ve Belediye bağlı teknik ekiplerle birlikte çalışmalar sık sık yerinde inceleyerek denetimlerde bulunuyorlar.  

 

agrida-baslatilan-projelere-devam-ediliyor.jpgagrida-baslatilan-projelere-devam-ediliyor-001.jpgagrida-baslatilan-projelere-devam-ediliyor-002.jpgagrida-baslatilan-projelere-devam-ediliyor-003.jpg

Son Güncelleme: 20.08.2015 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.