22 Ekim 2015 Perşembe 23:03
Ağrı'da Bekiran Aşiretinden Ak Parti'ye Destek

AK Parti Ağrı İl Başkanı Atmaca: "Demokratik olarak 80 milletvekiliyle Meclis'te temsil hakkını da kazandın, peki silahtan niye elini çekmiyor, Kürtler'e doğrultuyorsun"


AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, HDP'nin 80 milletvekiliyle Meclis'te temsil hakkı kazanmasına rağmen silahtan elini çekmeyip Kürtler'e doğrulttuğunu söyledi. 

Atmaca, düzenlenen yemek etkinliğiyle "Bekiran" aşiretinin mensuplarıyla bir araya geldi. 

Yemekte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirten Atmaca, HDP'nin politikalarını eleştirdi. 

Atmaca, HDP'nin Kürtler'in hakkını savunduğu iddiasıyla ortaya çıkmasına rağmen tam aksine Kürtler'in demokratik haklarını kullanmasının önüne ipotek koyduğunu iddia ederek, şunları söyledi: 

"Demokratik olarak 80 milletvekiliyle Meclis'te temsil hakkını da kazandın. Peki silahtan niye elini çekmiyor, Kürtler'e doğrultuyorsun? Hani Kürt hakkını müdafaa eden sendin, haraç kesen sen, Kürt'ü katleden, Kürt'ü tehdit eden,  Kürt'lerin demokratik haklarını özgür ortamda kullanmasına mani olan ve oylara ipotek koyan sen. Bu nasıl Kürtler'in hak müdafaacılığıdır. Bu nasıl bir Kürtçülüktür. Bunların memleket meselesi gibi bir derdi ve böyle bir sevdası yoktur. Bunlar sadece kendilerine giydirilen, tevdi edilen misyonu gerçekleştirmek için ancak bir taşeron firma gibi bir hizmet yürütmektedirler." 

Gençliğin bu anlayışın elinden kurtarılması gerektiğini dile getiren Atmaca, "Gençlik elden gidiyor. Bunlar kültür merkezleri kuruyorlar. Bu kültür merkezlerinde yeni bir dil, tarih, kültür inşa etmeye çalışıyorlar. Bunların referansları Zerdüşlüğe dayanıyor. Milletin asıl değerlerinin tek temsil edildiği yer AK Parti'dir" dedi. 

 

agrida-bekiran-asiretinden-ak-partiye-destek.jpgagrida-bekiran-asiretinden-ak-partiye-destek-001.jpgagrida-bekiran-asiretinden-ak-partiye-destek-002.jpgagrida-bekiran-asiretinden-ak-partiye-destek-003.jpg

Son Güncelleme: 22.10.2015 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siyabend 2019-11-20 05:17:37

Olan alcak erifler parti asiret ve agalik sistemini kaldirdi demokratik moderniteyi on plana cikardi asiret olsaniz kac yazar. Kurt halkinin yaninda olun ihanetinizden vaz gecin biji Kurdistan

Avatar
Bekiri 2019-09-18 21:28:22

TURKUYENIN EN BUYUK ASIRETI BEKIRAN ASIRETIDIR GENELIKKLE BEKIRANLILAR AGRI ,VAN,DIYARBAKIR,BATMAN,SIIRT,BITLIS,ADCEWAZ GIBI IL VE ILCELERDE YASAMAKTADIr

Avatar
Lawke bekira 2021-03-17 23:26:27

Türkiye'nin her Kürt ilinde olan bekiran aşireti onurlu şerefli namusludur bu makarnacilar kendilerini bekıranlı olarak söylüyor bekıran aşiretinden güç alıyor ben Batman Bekıranlıları olarak biz bu tırşikcileri kabul etmiyoruz