06 Mayıs 2015 Çarşamba 10:57
Ağrı'da Bir Güvenlik Görevlisi Asılı Vaziyette Bulundu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde görev yapan bir güvenlik görevlisi kadın çorabı ile evinin tavanına asılı vazıyette bulundu.

Ağrı’nın Hamur ilçesinde ikamet eden 29 yaşındaki güvenlik görevlisi Adem Yiğit adlı vatandaş ikamet ettiği evinin balkonunda asılı vaziyette bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Adem Yiğit, ikamet ettiği evinin balkonu tavanına boğazına kadın çorabı bağlanarak asılı bulundu.

Yiğit, sabah saatlerinde  annesi tarafından elleri kelepçeli ve ayakları çarşaf ile bağlanmış vaziyette bulunduğu öğrenildi.

Biri kız olmak üzere 3 çocuk babası Yiğit, o gün evde yalnız bulunduğu için ölümünün cinayet mi yoksa intihar mı olduğu bilinemiyor.

Karısı ve çocukları da dün gece kayın babasında kaldığı öğrenildi.

Çevresindeki yakın arkadaşları, Adem Yiğit’in hiç bir kimse ile sorunu bulunmadığını, hayat dolu bir insan olduğunu ifade ettiler.

Ölüm sebebinin araştırılması için Adem Yiğit’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Merkezine gönderildi. (İLKHA)

 

agri’da-bir-guvenlik-gorevlisi-asili-vaziyette-bulundu.jpg

 

 

Son Güncelleme: 06.05.2015 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.