18 Eylül 2015 Cuma 20:27
Ağrı'da Çiftçilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Ağrı'da çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından tarımsal ve hayvancılık destekleri hakkında çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan toplantıda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Demirkıran, bu tür toplantılarla daha çok çiftçiye ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, "Toplantılarla çiftçilerin tarımsal kredi, destekleme ve hibelerden haberdar edilmesi ve maksimum seviyede faydalanmalarını amaçlıyoruz" diye konuştu.

Toplantıya, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Alihaydar Yiğit, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Ağrı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ceren Kurğa, köy ve mahalle muhtarları ile çiftçiler katıldı.

 

agrida-ciftcilere-yonelik-bilgilendirme-toplantisi.jpgagrida-ciftcilere-yonelik-bilgilendirme-toplantisi-001.jpgagrida-ciftcilere-yonelik-bilgilendirme-toplantisi-002.jpgagrida-ciftcilere-yonelik-bilgilendirme-toplantisi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.09.2015 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.