22 Mayıs 2015 Cuma 17:48
Ağrı'da Çocuk Festivali Düzenlendi
 “Çocuk Festivali” kapsamında ilk olarak köy okullarında okuyan öğrenciler, davul zurna eşlinde Cumhuriyet Caddesi’nden Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne kadar yürüdü. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda bardaklarla vücut ritmini konuştur, Dede Maksut İlkokulu öğrencilerinin mehteran ve ‘Aşuk ile Maşuk’ ile sinema gösterileri yapıldı. Buradan İbrahim Çeçen Üniversitesi’ne götürülen öğrenciler, fakülteleri gezdi. Daha sonra İbrahim Çeçen Üniversitesi Stadyumu’nda uçurtmalarını uçuran öğrenciler keyfi anlar yaşadı. Buradan Güzel Sanatlar Lisesi’nin bahçesine geçen öğrenciler, müzik dinletisinde gönlünce eğlendiler. Festival sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, emeği geçenlere teşekkür etti. 
  Festivale Vali Yardımcısı Rasim Belge, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Maarif Müfettişleri Başkanı Ahmet Barbak, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
agri’da-cocuk-festivali-duzenlendi.jpgagri’da-cocuk-festivali-duzenlendi-001.jpgagri’da-cocuk-festivali-duzenlendi-002.jpgagri’da-cocuk-festivali-duzenlendi-003.jpg

Son Güncelleme: 22.05.2015 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.