30 Aralık 2015 Çarşamba 20:01
Ağrı'da Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Açıldı

Ağrı Valisi Musa Işın, açılışta yaptığı konuşmada, Ağrı'daki sağlık kuruluşlarının, vatandaşlara sağlık hizmetini yapabilecekleri en iyi şekilde yaptığını söyledi.

Ağrı Devlet Hastanesi'ne 5 çocuk doktorunun atandığını belirten Işın, "En kısa sürede doktor arkadaşlarımız görevlerine başlayacaklar. Hali hazırda 4 çocuk doktorumuz var, 5 çocuk doktoru daha atandı" dedi.

Işın, Ağrı'daki hastanelerde hiçbir zaman doktorsuzluğun söz konusu olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Buradaki sağlık kuruluşlarımız, vatandaşlara sağlık hizmetini yapabilecekleri şekilde yapmaktadır. Bütün fedakarlığı yapmaktadırlar. Sağlık personeli çalışanlarımız, gece gündüz zaman ayrımı yapmadan çok ciddi bir gayret göstermektedir. Sağlık personeli çalışanlarımıza bu fedakarlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da bu çalışmaların farkında olmaları konusunda rica ediyorum. Sağlık personeli çalışanlarımızı sahiplenmesini ve onlara daha iyi bir yaklaşım içerisinde olmalarını temenni ediyorum."

Sağlık alanında çok ciddi fedakarlıkların ve hizmetin söz konusu olmasına karşın kötü niyetli ve siyasi amaçlı olarak dedikoduların yapıldığını anlatan Işın, şunları kaydetti: 

"Bu doğru değildir. Sağlık çalışanlarımız mevcut olan imkanlarıyla en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bütün branşlarımızda doktorlarımız mevcuttur. Bu bütün ilçelerimiz için geçerlidir. İlçelerimizde modern devlet hastaneleri yapılmıştır. Oralarda da sağlık personellerimiz yeterlidir. Ağrı'da sağlık alanındaki hizmet sunumunda herhangi bir eksiklik söz konusu değildir. Gelecek yıl sonu itibarıyla devlet hastanemizi de açtığımız taktirde fiziksel olarak da hiçbir eksikliğimiz kalmayacaktır."

Açılışa, Vali Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, İl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Demir, İl Sağlık Müdürü Fikriye Tekin ve kurum amirleri de katıldı. 

agrida-cocuk-yogun-bakim-unitesi-acildi.jpgagrida-cocuk-yogun-bakim-unitesi-acildi-001.jpgagrida-cocuk-yogun-bakim-unitesi-acildi-002.jpgagrida-cocuk-yogun-bakim-unitesi-acildi-003.jpg

Son Güncelleme: 30.12.2015 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.