23 Mayıs 2016 Pazartesi 17:23
Ağrı'da Dere Kenarında Bulunan Erkek Cesedi

Ağrı'nın Hamur ilçesindeki derenin kenarında bulunan erkek cesedinin, bir haftadır ailesi tarafından aranan Nizamettin Madras'a ait olduğu tespit edildi.

Ceylanlı köyü yakınlarındaki derenin kenarında pikniğe gidenler tarafından bulunan cesedin, Erzurum Adli Tıp Kurumundaki kimlik tespiti çalışması tamamlandı.

Cesedin, Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde ikamet eden, ailesince kayıp ilanı verilen 85 yaşındaki Madras'a ait olduğu belirlendi.

Yaşlı adamın oğlu Murat Madras (32), gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının, annesinin vefatından bir hafta sonra İzmir'e gittiğini, döndükten bir hafta sonra da kaybolduğunu söyledi.

Babası için kayıp ilanları verdiklerini belirten Madras, Ağrı ve çevre illeri gezdiklerini fakat bulamadıklarını anlattı.

- "Üzerinde 11 bin lira vardı"

Babasının kaybolmasından bir hafta sonra jandarmanın kendilerine Hamur Deresi'nde ceset bulunduğunu söylediğini ifade eden Madras, şöyle konuştu:

"Hastaneye gittiğimizde cesedi çamur içinde, tanınmaz haldeydi. Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirildiğinde ceset çok hırpalanmıştı ve tanınmaz haldeydi. Bu acı tarif edilemez bir şey. Babam kaybolmadan önce üzerinde 3 bin lira vardı ve bir kahvehaneciden de 8 bin liralık alacağını almıştı. Kahveciye 'Benim paramı ver, bekleyenlerim var.' demiş. Eve geliyor, namazını kılıyor, çayını içtikten sonra ortalıktan kayboluyor.

Babamın ne husumeti ne de başkasına borcu vardı fakat birkaç kişiye evleneceğini söylemişti. Biz açıkçası 'evlilik vaadiyle götürüp parayı aldıktan sonra o hale getirmiş olabilirler' diye düşünüyoruz. Babamıza bunu yapan katil veya katillerin bir an önce bulunup cezasını çekmesini istiyoruz."

Son Güncelleme: 24.05.2016 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.