21 Ocak 2016 Perşembe 14:38
Ağrı'da, 'Doğu'nun Futbol Yıldızları Ağrı'dan Yetişiyor' Projesi Tanıtıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES Programı çerçevesinde desteklenen ve Ağrı Valiliği tarafından finanse edilen 'Doğu'nun Futbol Yıldızları Ağrı'dan Yetişiyor' isimli projenin tanıtımı yapıldı.


Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) Aydın Kasar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, bugün tanıtımını yaptığımız proje eski projelerin devamı niteliğinde olduğunu söyledi.

SODES'in spor alanında kentte bir çok projesini gördüklerini anlatan Kösedağ, "En başarılı projelerinden biride bu proje oldu. Bu proje ile Ağrı Gençlerbirliği Spor'un tüm sporcuları belirli eğitimlerden geçerek, futbol gelişimlerini tamamlayacaklardır. Eğer ki bir gün bu takımın altyapısından futbolcular yetişir ve A takıma yükselirse, o zaman bu proje başarıya ulaşmış olacaktır. Bu anlamda bu projeleri destekleyen Kalkınma Bakanlığımıza ve Ağrı Valimiz Sayın Musa Işın'a spor camiası adına minnettarlığımızı bildirmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Program SODES Proje Koordinatörlüğü'ne verilen plaket ve sporculara malzeme dağıtımının ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 22.01.2016 18:29
Anahtar Kelimeler:
AğrıSODESPROJE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.