15 Şubat 2016 Pazartesi 16:33
Ağrı'da Durdurulan Otobüste 2 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 05 Şubat 2016 günü durumundan şüphelenilen 42 XX XX plaka sayılı yolcu otobüsü Çevre Yolu Şeker Kavşağında durdurulmuş ve Narkotik Dedektör köpeği THOR ile araçta yapılan aramada 2 adet sırt çantası içerisinde 2 kilo 124 gram Reçine esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Yolcu otobüsünde bulunan 76 yabancı uyruklu şahıs hakkında Göçmen Kaçakçılığı ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından yasal işlem yapılmış olup, bu şahıslardan Afganistan uyruklu A.H. isimli şahıs“Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan mahkemece tutuklanmıştır. Diğer şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştır. 

agrida-durdurulan-otobuste-2-kilo-esrar-ele-gecirildi-.jpgagrida-durdurulan-otobuste-2-kilo-esrar-ele-gecirildi--001.jpg

Son Güncelleme: 15.02.2016 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.