01 Mart 2016 Salı 19:49
Ağrı'da Engelliler Arası Futbol Maçı Yapıldı

Proje kapsamında Şafak Bakım Merkezi ve Serhat Bakım Merkezinde kalan engelliler arası futbol müsabakası düzenlendi.

İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşen futbol müsabakasında kıyasıya mücadele sergilendi. Centilmenliğin ön planda olan maçta taraflar 4-4 berabere kaldı.

Dostluğun kazanıldığı müsabaka sonrasında her iki takım sporcularına da şampiyonluk kupası takdim edildi.

 İl Müdürü Alp yapmış olduğu açıklamada: projenin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezlerinde yürütüldüğü belirtilerek, çevre, halk sağlığı, güvenlik, okuma-yazma ve eğitim, afet yardımı, toplumun geliştirilmesi, çocuk, yaşlı, ihtiyaç sahiplerine yardımlarla uluslararası faaliyetler ve diğer çalışmalar gibi hizmet kategorileri üzerinden ilerleyeceğini belirtti.

 İl Müdürlüğü olarak ilimizde faaliyet veren bakım merkezleri arasında futbol müsabakası tertip ettik. Müsabakada centilmence mücadele eden her iki takım sporcularını tebrik ederiz.

Böyle faydalı çalışmalarımız devam edecektir dedi.

Müsabakayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan Yrd. Doç.Dr. Metin Bayram ve Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak ve çok sayıda sporsever izledi.

agri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-001.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-002.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-003.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-004.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-005.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-006.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-007.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-008.jpgagri’da-engelliler-arasi-futbol-maci-yapildi-009.jpg

 

 

 

                                                

Son Güncelleme: 01.03.2016 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.