12 Temmuz 2015 Pazar 22:42
Ağrı'da Engellilere Tekerlekli Sandalye Yardımı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ve Son Nokta Engelliler Derneği işbirliğince Ağrı'daki 5 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak'ın girişimleri ile kentteki hayırsever iş adamları tarafından alınan tekerlekli sandalyeler, törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Engellilere sandalyelerini teslim eden Vali Musa Işın, herkesin birer engelli adayı olduğunu ve bu gerçeği unutmayarak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Vali Işın, "Elbirliğiyle engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını mümkün mertebe huzur içinde geçirmeleri için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tekerlekli sandalyelerin temini noktasında sivil toplum kuruluşunu ve iş adamlarımızı kutluyorum. Valilik olarak bizim de bu konuda bir çalışmamız olacak" dedi.

Son Nokta Engelliler Derneği Başkanı Ümran İnka ise derneklerinin kısa zamanda önemli bir mesafe katettiğini belirterek, çalışmalarında katkısı olan valilik, emniyet müdürlüğü ve hayırsever iş adamlarına teşekkür ettiğini belirtti.

İnka, daha sonra katkılarından dolayı Ağrı Valisi Musa Işın ve Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak'a plaket verdi. Törende, yardımlara katkı sağlayan hayırsever iş adamlarına da Vali Işın tarafından plaket takdim edildi.

 

agrida-engellilere-tekerlekli-sandalye-yardimi.jpgagrida-engellilere-tekerlekli-sandalye-yardimi-001.jpgagrida-engellilere-tekerlekli-sandalye-yardimi-002.jpgagrida-engellilere-tekerlekli-sandalye-yardimi-003.jpgagrida-engellilere-tekerlekli-sandalye-yardimi-004.jpgagrida-engellilere-tekerlekli-sandalye-yardimi-005.jpg

Son Güncelleme: 12.07.2015 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.