22 Temmuz 2016 Cuma 20:58
Ağrı'da FETÖ Protesto Edildi

AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanlığınca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde (AİÇÜ) toplanan AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Türk bayraklarının asılı olduğu bisikletlerle kentte şehir turu atarak darbe girişimini, FETÖ aleyhinde sloganlar atarak protesto etti.

Partililere eşlik eden AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimini her platformda kınadıklarını belirterek," Böyle bir iğrenç darbe girişimini düzenleyen ve yıllarca ortalıkta "hocaefendi" diye dolaşan yaratığın bu şekilde bir plan yapıp darbe girişiminde bulunması kabul edilebilir bir şey değil. Biz her platformda bu darbe girişimini lanetledik." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetin ve devletin her zaman yanında olduklarını ifade eden Aslan, darbe girişimine karşı duran gençlere çok güvendiğini ve onlarla gurur duyduğunu söyledi.

AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Alim Aktaş da 15 Temmuz akşamı Türkiye'de daha önce yaşanmış senaryoları yeniden yaşatmaya çalışan bir grup hainin olduğunu belirtti.

Vatandaşların darbe girişimine karşı büyük bir kararlılıkla dik durduğunu anımsatan Aktaş, şöyle konuştu :

"İnsanlar hem devletine hem de Reis-i Cumhuruna sahip çıktı ve halkın gücü bunları püskürttü. Biz de AK Parti Ağrı Gençlik Kolları olarak darbe girişimine karşı sokaklardayız. Bugün de gençlerle birlikte bisikletlerle şehir turu atarak görsel bir etkinlik düzenleyelim istedik. Halkın yoğun teveccühü ile karşılaştık. Ne zaman ki Reis-i Cumhurumuz tehlikenin bittiğini bize bildirirse biz de o zaman rahatlıkla evlerimize gideceğiz."

Kentte bisikletler ile şehir turu atan partililer tekbirler eşliğinde "Dik dur eğilme bu millet seninle" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.