15 Mayıs 2015 Cuma 15:56
Ağrı'da Gençlik Haftası Etkinleri Start Aldı

 Gençlik Merkezinde bir araya gelen bine yakın genç yürüyüş öncesi halay çektiler. Halaydan sonra Gençlik Merkezinde başlayan Gençlik Yürüyüşü Atatürk Anıtında son buldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Müdür Vekili Yusuf Öner, Atatürk anıtına çelenk sundu. Günün anlamını belirten konuşmayı yapan İl Müdür Vekili Yusuf Öner, Gençlik, bir milletin en önemli manevi varlığı, sarsılmaz kuvveti ve en dinamik kesimidir. Bilinçli ve sorumluluk sahibi bir gençlik, o milletin umududur.  Yarınlarının teminatıdır. Gençliğin, toplum hayatına katılması ile toplum da dinamizm kazanır. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirip kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Yarının yetişkinleri olan gençlerimize mutlu, huzurlu ve donanımlı olabilmeleri için her türlü desteğin verilmesi, iyi yetişmeleri konusunda önlerine çıkan sorunların giderilmesi, hepimizin görevi olmalıdır. Gençliğin fizik, ruh ve fikir sağlamlığı, milletin geleceğini tayin eder. Gençlerimize güven duymak, onları desteklemek, sorgulayan, araştıran, fikir üreten gelecek nesiller oluşmasına katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermek gerekir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve gerekli çalışmaları yapmaktayız. İçinde bulunduğumuz haftanın “Gençlik Haftası” olması nedeniyle, ülkemizin aydınlık geleceği olan siz sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını gönül borcu, saygı ve rahmetle anar, 19 Mayıs dirilişinin yeni dirilişlere örnek olmasını dilerim. 5 günlük etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz dedi. Gençlik Yürüyüşüne İl Müdür vekili Yusuf Öner, Gençlik Merkezi Müdürü Metin Alıcıaslan, Personel Şube Müdürü Mehmet Koçoğlu, antrenörler, sporcular ve Gençlik Merkezi üyeleri katılım sağladı.

Gün içerisinde ki programlar Huzur evi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kurumların ziyaret edilmesi ile davam etti.

 

agri’da-genclik-haftasi-etkinleri-start-aldi.jpgagri’da-genclik-haftasi-etkinleri-start-aldi-001.jpgagri’da-genclik-haftasi-etkinleri-start-aldi-002.jpgagri’da-genclik-haftasi-etkinleri-start-aldi-003.jpg

Son Güncelleme: 15.05.2015 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.