04 Eylül 2016 Pazar 13:38
Ağrı'da Gençlik Merkezi Üyesi Gençler Sabah Namazında Buluştu

AĞRI’DA GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU


Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan Gençlik Merkezi üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliği kapsamında Ağrı Merkez Hz. Osman Camii'nde bir araya geldi.

Gençlik Merkezlerinden etkinliğe katılan gençler, Hz. Osman Camii'nin avlusunda toplandı.
Sabah namazını kılan gençler, daha sonra hem ülkenin birlik ve beraberliği hem de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.


Kılınan sabah namazından sonra gençlere kahvaltı ikram edilmesiyle sonra etkinlik sona erdi.


Gerçekleşen sabah namazı programına; Gençlik Merkezi Müdür V. Cevdet Erdoğmuş, Gençlik merkezi Liderleri, Gençlik Merkezi Üyeleri ve camii cemaati katılım sağladı.

 

 

agrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu.jpgagrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu-001.jpgagrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu-002.jpgagrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu-003.jpgagrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu-004.jpgagrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu-005.jpgagrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu-006.jpgagrida-genclik-merkezi-uyesi-gencler-sabah-namazinda-bulustu-007.jpg

 

 

Son Güncelleme: 04.09.2016 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.