27 Eylül 2016 Salı 23:26
Ağrı'da Gençlik Merkezi ve ADEM Merkezi Temeli Atıldı

Ağrı Valisi Musa Işın, Fatih Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi ile Eleşkirt ilçesindeki Aile Destek Merkezi'nin (ADEM) temel atma törenlerine katıldı.

Vali Işın, ilk olarak gittiği Eleşkirt Cumhuriyet Caddesi'ndeki temel atma töreninde yaptığı konuşmada, devletin hem güçlü hem de parasının olduğunu söyledi.

Kent merkezinde boş buldukları her arsaya ya ADEM ya da Gençlik Merkezi yaptıklarını anımsatan Işın, "Bizin inancımıza göre kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Biz onları hem seveceğiz hem sahip çıkacağız. Aynı zaman da bunun gibi mekanlarla sosyal hayatta kadınlarımıza daha çok değer vererek onlara geniş bir alan açacağız. Burası hem sosyalleşme hem dertleşme, üretme, hayata kendisini hazırlama için bayanlarımızın bir mekanı olacak. " dedi.

Vali daha törene katılan bayanlarla bir süre sohbet edip isteklerini dinledikten sonra Fatih Mahallesindeki Gençlik Merkezi'nin temel atma programına geçti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından devam Ağrı halkının demokrasi nöbetlerinde büyük kahramanlık gösterdiğini anımsatan Vali Işın şunları kaydetti:

"Gençlik Merkezi yapmamızdaki amaç, çocuklarımız kendilerini, geliştirsinler, terör örgütlerinin kucağına düşmesinler, annesine, babasına ve memleketlerine hayırlı evlatlar olsunlar. Derdimiz budur. Allah'ını, peygamberini bilen annesini, babasını sayan, vatanına ve milletine bağlı bir gençlik istiyoruz. Gençlerimizi seviyoruz, çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Gençlerimizi elimizden alanlara fırsat vermiyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz imanlı olsunlar. Bir ellerinde Kur'an-ı Kerim olsun diğer elinde bilgisayar olsun. Hem zamanı ve çağı bilsinler, hem de Allah'a iyi bir kul olsunlar. Güzel ahlak sahibi olsunlar. Kimseye iftira atmasın, yanlış hesap içinde olmasınlar. Bunun için gayret etmeye devam edeceğiz."

 

agrida-genclik-merkezi-ve-adem-merkezi-temeli-atildi.jpgagrida-genclik-merkezi-ve-adem-merkezi-temeli-atildi-001.jpgagrida-genclik-merkezi-ve-adem-merkezi-temeli-atildi-002.jpgagrida-genclik-merkezi-ve-adem-merkezi-temeli-atildi-003.jpgagrida-genclik-merkezi-ve-adem-merkezi-temeli-atildi-004.jpgagrida-genclik-merkezi-ve-adem-merkezi-temeli-atildi-005.jpgagrida-genclik-merkezi-ve-adem-merkezi-temeli-atildi-006.jpg

Son Güncelleme: 27.09.2016 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.