06 Mart 2016 Pazar 13:33
Ağrı'da Halk Oyunları Yarışması Düzenlendi

Ağrı'da kulüpler arası halk oyunları il birinciliği yarışması düzenlendi.

Halk Oyunları Federasyonu Ağrı İl Temsilciliği tarafından 15 Nisan Spor Salonunda düzenlenen yarışma, geleneksel düzenlenmeli ve geleneksel düzenlemesiz olmak üzere iki kategoride yapıldı.

Yarışmada, geleneksel düzenlemeli yıldızlarda Lalezar Gençlik ve Spor Kulübü, büyükler düzenlemeli yıldızlarda da Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu.

Geleneksel düzenlemesiz miniklerde de Lalezar Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Addos Gençlik ve Spor Kulübü de ikinci olurken, yıldızlarda da Addos Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Lalezar Gençlik ve Spor Kulübü ise ikinci oldu.

Geleneksel düzenlemesiz gençlerde ise Addos Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Atletik Gençlik ve Spor Kulübü de ikinci olurken, büyüklerde de Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Atletik Gençlik ve Spor Kulübü de ikinci oldu.

Son Güncelleme: 06.03.2016 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.