26 Haziran 2015 Cuma 21:37
Ağrı'da İHH'nın ramazan yardımı

İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Anığı, İHH'nın bu yıl ramazan ayı çalışmalarına, "Kardeşçe Paylaşalım Vakit Ramazan" sloganıyla başladığı belirtildi.

İHH'nın beş kıtaya ulaşacağını ifade eden Anığı, "20 yılı aşkın bir süredir her ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan İHH, bu yıl beş kıtaya uzun yolculuklara çıkacak. Ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, muhacirlerin ve yetim ailelerinin kapılarını çalacak. Ramazan bereketini uzak iklimlere taşıyacak" dedi.

Ağrı İHH olarak ramazan ayının ilk gününden itibaren yardımlarını sürdürdüklerini anlatan Anığı, şöyle konuştu:

"Merkezdeki 17 mahallemizde ve ayrıca birkaç ilçemizde daha öncesinde tespit ettiğimiz yetim ve muhtaç ailelere ramazan gıda kolileri ve yetim çocuklarımız için hazırlanmış olan ramazan hediye paketlerini ulaştırıyoruz. Gerek vakıf merkezimizin gönderdiği gerekse de Ağrı'daki hayırsever halkımızın yaptığı bağışlar sonucu ramazan ayı boyunca 500 aileye gıda yardımı yapmayı hedefliyoruz. Ramazan ayının bir yönüyle infak, yardımlaşma ve dayanışma ayı, bu yüzden yardıma muhtaç insanlara el uzatmamız gerekir. Çünkü hem islami hem de insani sorumluluğumuzdur. Bütün İslam aleminin ramazan ayını tebrik ediyoruz."

 

agrida-ihhnin-ramazan-yardimi.jpgagrida-ihhnin-ramazan-yardimi-001.jpgagrida-ihhnin-ramazan-yardimi-002.jpg

Son Güncelleme: 26.06.2015 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.