19 Haziran 2015 Cuma 15:35
Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi yardım komisyonu organizesinde, ihtiyaç sahibi 103 aileye, kuru gıda ve et yardımında bulunuldu.

Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, mübarek ramazan ayında muhtaç ailelere ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ramazan ayı boyunca yardımlarının süreceğini söyleyen Kılıçaslan, şöyle konuştu:

"Mübarek ayda muhtaç ailelere ulaşarak ihtiyaçlarını karşılama gayretindeyiz. Her aileye 2 koli olmak üzere 43 aileye yardım kolileri teslim ettik. Her bir paketi 2 koliden olmak üzere toplamda 60 aileye kırmızı et yardımında bulunduk. Toplamda 103 ailemize ulaşarak yardımlarımızı teslim ettik. Bunda emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu konuda hayırseverler, muhtaç ailelere ulaşmak için 0507 563 40 21 nolu telefonu arayarak yardımlarını ulaştırabilir." 

agrida-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim.jpgagrida-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim-001.jpgagrida-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim-002.jpgagrida-ihtiyac-sahibi-ailelere-yardim-003.jpg

 

Son Güncelleme: 19.06.2015 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.