12 Mart 2015 Perşembe 19:23
Ağrıda İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy Anıldı

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen programa, Vali Musa Işın, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, İl Emniyet Müdürü Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı İlker Temel, kurum amirleri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Daha sonra İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili slayt gösterisi ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeçlerle program devam etti.

"İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında birinci olan küçük bir kızın tekrar milli marşı okuması, salonda duygulu anlar yaşattı.

Şiirlerin okunduğu programda, değişik dallarda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.






Son Güncelleme: 12.03.2015 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.