04 Aralık 2015 Cuma 09:20
Ağrı'da kar yağışı 202 köy yolu kapandı

Sabah saatlerinden itibaren kent merkezinin yanı sıra Patnos, Eleşkirt ve Doğubayazıt ilçelerinde aniden bastıran kar yağışı, hayatı etkisi altına aldı.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle 202 köy yolunun ulaşıma kapandığı Ağrı'da kent merkezi ve ilçelerde özel idare ekiplerince yapılan karla mücadele çalışması aralıksız yürütülüyor.

- Patnos

Patnos ilçesinde dün geceden beri etkisini sürdüren kar yağışı yaşamı etkiledi.

İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, yaptığı açıklamada, 80 köy yolunun kapalı olduğunu belirterek, kapanan yolların açılması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

- Doğubayazıt

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde sabah saatlerinde ilçede etkili olan ve etkisi arttırarak devam eden kar yağışı, kenti beyaz örtüyle kapladı.

Kar kalınlığın 10 santimetreye ulaştığı ilçe merkezinde, vatandaşlar işyerlerine, öğrenciler ise okula gitmekte zorluk çekti. Kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. 

Son Güncelleme: 04.12.2015 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.