02 Ocak 2016 Cumartesi 16:31
Ağrı'da Kar Yağışı Ulaşımı Kapattı !

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Ağrı-Erzurum E-80 karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Uluslararası yük taşımacılığı yapan birçok tır, yoğun tipi nedeniyle ilerleyemeyince, yol üzerindeki akaryakıt istasyonlarında beklemek zorunda kaldı.

İran'lı Zahar Umeydi kar yağışı ve tipi nedeniyle yoluna devam edemediğini belirterek, İran'dan gelip, İstanbul'a gideceğini ancak bunun mümkün olmadığını anlattı.

Umeydi, "3 gündür yollardayım. Kar yağışından dolayı yollar buzlanmış ve yoğun kar yağışıyla, tipi de etkili oluyor. İlerleyemediğimiz için yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna sığındık. Tipinin dinmesini bekliyoruz. Bu gece burada sabahlayacağız" dedi.

agrida-kar-yagisi-ulasimi-kapatti-!.jpgagrida-kar-yagisi-ulasimi-kapatti-!-001.jpgagrida-kar-yagisi-ulasimi-kapatti-!-002.jpgagrida-kar-yagisi-ulasimi-kapatti-!-003.jpgagrida-kar-yagisi-ulasimi-kapatti-!-004.jpgagrida-kar-yagisi-ulasimi-kapatti-!-005.jpg

Son Güncelleme: 02.01.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.