16 Mart 2016 Çarşamba 19:03
Ağrı'da 'Kardeşliğe' Kumbarasıyla Destek Verdi

 Ağrı'da yaşayan 4 yaşındaki Bekir Turab Çakır, kumbarasında biriktirdiği harçlığını, Güneydoğu'da terör olaylarından mağdur olan ailelere için düzenlenen yardım kampanyasına bağışladı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) "kardeşliğe ihtiyacımız var" sloganıyla başlattığı ve Ağrı'da 30 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği yardım kampanyasına, Çakır da kumbarasında biriktirdiği paraları bağışlayarak destek oldu.

Bekir Turab Çakır'ın biriktirdiği 112 lirayı teslim alan İHH Ağrı Temsilcisi Kenan Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, minik Bekir'in çok anlamlı bir bağışta bulunduğunu ifade ederek, "Bu inanç ve duyarlılığa sahip bir nesil yetiştirebilirsek, insanlığı bugün içinde bulunduğu kaos ve kargaşadan kurtarabiliriz. Bekir'i bu bilinçle yetiştiren anne ve babasına da çok teşekkür ederiz" dedi.

Engin, çocuğa bağışından dolayı "İyilik Belgesi" ile "Kırk Hadis Kırk Çizgi" kitabı ve yeni bir kumbara hediye etti.

Son Güncelleme: 16.03.2016 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.