16 Kasım 2015 Pazartesi 10:51
Ağrı'da Karla Mücadele Toplantısı Düzenlendi

 Özel İdare toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Adsay ve İlçe Özel İdare müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan İnci, İl Özel İdaresi olarak 568 köy olmak üzere toplam 929 yerleşim biriminde 3 bin 275 kilometre yol ağında 79 personel ile karla mücadele hizmeti verildiğini hatırlattı.

Kentin yüksek rakımlı ve coğrafik yapısı engebeli olduğunu bu nedenle kış mevsiminin çetin geçtiğini ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"Özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına karla mücadele çalışmaları daha etkin yürütülmesi gerekmektedir.

Bu kapsamda hazırladığımız karla mücadele eylem planıyla grup köy yolları, taşımalı eğitim ve nüfus bakımından yoğun köy yollarının ulaşıma açılmasına öncelik verilecektir. Ancak sağlık, mahsur kalma, cenaze gibi acil durumlarda en yakın karla mücadele ekibi talep edilen yere yönlendirilecektir.

Vatandaşlarımızın özellikle asılsız ihbarda bulunmaması gerekmektedir. Asılsız 112 ihbarı veren ve yapılan kontrolde ihbarın doğru olmadığının tespit edilmesi durumunda ilgili muhtar veya vatandaşlar hakkında idari para cezası uygulanarak, ayrıca haklarında suç duyurusunda bulunulacaktır."

agrida-karla-mucadele-toplantisi-duzenlendi.jpg

Son Güncelleme: 16.11.2015 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.