28 Temmuz 2014 Pazartesi 23:13
Ağrı'da Köy Camisinde Bayramlaşma Geleneği

Ağrı´da Ramazan Bayramı coşkusu yaşanırken, sabahının ilk ışıkları ile birlikte vatandaşlar camilere akın etti.

Ağrı´da Ramazan Bayramı coşkusu yaşanırken, sabahının ilk ışıkları ile birlikte vatandaşlar camilere akın etti.

Ağrı Merkeze bağlı Ozanlar köyünde vatandaşların katıldığı namazlarda cemaate hutbeler verildi. Vaiz kürsüsünden birlik, beraberlik, kardeşlik, barışma ve İslam Ahlakı çağrıları yapıldı. Cemaat ile beraber kılınan namazın ardından kubbeler salavat sesleriyle inledi. Çıkışta ise vatandaşlar birbirileriyle tokalaşıp bayramlaştı. Bayram

DOLAYISIYLA EN FAZLA ZİYARET EDİLEN YERLER KABRİSTANLAR OLDU

Ağrı´da vatandaşlar, Ramazan Bayramında kaybettikleri yakınlarının mezarlarını ziyaret ederek, sevdikleri için dualar okudu. Ramazan Bayramında mezarlık ziyaretinde bulunarak yakınlarının mezarlarının çevresini temizleyen Ağrılı vatandaşlar, daha sonra sevdiklerinin mezarlarını suladı. Mezar başında hayatını kaybetmiş olanlar için Yasin-i Şerif okundu. Mezarlık ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlar, mezarlık önünde bekleyen çocuklara şeker dağıttı.






Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.