10 Mayıs 2015 Pazar 23:11
Ağrı'da Kur-an'ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kız öğrencileri arasında Kur-an’ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. 

  Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen yarışmaya İl Milli Eğitim Müdür Vekili İshak Hasanoğlu, şube müdürleri Murat Karakurt ve Özlem Çeçen, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. İl merkezi ve ilçelerde bulunan İmam Hatip liselerinin kız öğrencilerinin katıldığı yarışmada, Doğubayazıt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Dursun birinci, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Leyla Çetin ikinci, Diyadin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Devran Çiftçi ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, Milli Eğitim Müdür Vekili İshak Hasanoğlu ise, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

agri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi.jpgagri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi-001.jpgagri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi-002.jpgagri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi-003.jpgagri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi-004.jpgagri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi-005.jpgagri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi-006.jpgagri’da-kur-an’i-kerim’i-guzel-okuma-yarismasi-007.jpg

 

 

Son Güncelleme: 10.05.2015 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.