23 Temmuz 2016 Cumartesi 01:58
Ağrı'da Milli İrade Nöbeti Sürüyor

Ağrı ve Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Ağrı Valiliği önünde bir araya gelen vatandaşlar, sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'dan itibaren vatandaşların meydanları terk etmediğini hatırlattı.

Ağrı'da halkın meydanları doldurduğunu belirten Gökçe, "Halkımız, cesur ve yürekli bir şekilde ayakta dimdik duruyor. Edirne'den Ardahan'a kadar bütün halkımız dimdik ayakta duruyor. Biz ayakta olduğumuz sürece onlar, darbeciler kaçacak delik arayacaklardır." dedi.

Gökçe, darbe girişimini yapanların, canice, vahşice ve katilce çok büyük bir saldırıda bulunduklarını dile getirdi. Onların, milletin tüm değer ve birikimlerini yok etmeye kalkıştığını vurgulayan Gökçe, "Onların yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. Bunlara acımayacağız, eğer acırsak acınacak hale düşeriz. O yüzden mücadelemiz sonuna kadar devam edecek." diye konuştu.

İsmail ve Esra Atalay çifti de düğün törenlerinin ardından alana gelerek, darbe girişimini protesto eden vatandaşlara destek verdi.

- Bilecik

Bilecik'te de FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve eşi Şeyma Yılmaz, düğün törenlerinin ardından damatlık ve gelinlikleriyle meydana gelerek, nöbet tutan vatandaşlara destek verdi.

Damat Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişiminin püskürtülmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla milletin sokaklara çıkmasının büyük etkisi olduğunu söyledi.

En mutlu günlerini yaşıyorlarsa bunun milletin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sayesinde olduğunu belirten Yılmaz, "Türk milleti olmasaydı bugünleri göremeyecektik." dedi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.