19 Mart 2015 Perşembe 22:52
AĞRI'DA NEVRUZ KUTLAMALARI

Ağrı’da açık oto parkta düzenlenen nevruz bayramına HDP Ağrı belediye eş başkanları Sırrı Sakık, Mukaddes Kubilay ve çok sayıda partili katıldı.

 

Ağrı belediyesi eş başkanı Sırrı Sakık yaptığı konuşmada nevruz bayramını Kürtlerin kurtuluş bayramı olduğunu belirti. Yanı sıra ağrı’da yaptığı konuşmalarda kendisine dava açıldığın belirten Sakık Adalet bakanının bizzat emriyle kendisine dava açıldığını belirti .1 Nisan da Ağrı adalet sarayında davasının olduğunu sözlerine ekledi .

 

Geçen sene batıda sırf kürt oldukları için şiddete maruz kalan gençleri darp eden kişilerin biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz dediklerine şahit olduk diye sözlerine ekledi. Sakık ‘’ben onlara Ağrı’dan sesleniyorum sız Mustafa Kemal’in askerleri değil, sadece bir it sürüsüsünüz dedim. Buradan tekrar diyorum. Burada görev yapan polisler çekim yapan basım mensupları not alın. Batıda kürt oldukları için şiddet uygulayanlar. Sizler sadece bir avuç it surusunuz diye konuşmasına ekledi . Ağrı belediyesi eş başkanları Sırrı Sakık, Mukaddes Kubilay ve beraberindeki partililer nevroz ateşini yaktılar.

 

Nevruz bayramı YEREL SANATÇILAR , SERHADO VE KOMA ARJİN’NİN, sanatçıların seslendirdikleri kürtçe parçalarla devam etti.

 

agri’da-nevruz-kutlamalari.jpgagri’da-nevruz-kutlamalari-001.jpgagri’da-nevruz-kutlamalari-002.jpgagri’da-nevruz-kutlamalari-003.jpg

Son Güncelleme: 19.03.2015 23:00
Anahtar Kelimeler:
AğrıdaKutlamalarıNevruz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.