31 Ağustos 2015 Pazartesi 00:25
Ağrı'da Operasyon; 6 Kişi Gözaltında

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik ilçede 4 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Bu operasyonlarda terör örgütü PKK'nın dağ kadrosundan E.O, S.Y. ve M.D.Ö. ile KCK yapılanmasından M.R.G, M.G. ve F.G. gözaltına alındı.

Operasyonun gerçekleştirildiği yerlerde yapılan aramada, 80 kilogram amonyumnitrat-mazot karışımı patlayıcı, 16 üstü kesilmiş ve içi dolu vaziyette hazırlanmış bomba düzenekli küçük piknik tüpü, 2 el bombası, 15 el yapımı patlayıcı, 3 uzun namlulu silah, 3 tabanca, bu silahlara ait şarjör ve mermiler ile bomba yapımında kullanılan malzeme ve örgütsel döküman ele geçirildi.  

Ağrı'da Operasyon; 6 Kişi Gözaltında

Ağrı'da Operasyon; 6 Kişi Gözaltında

Son Güncelleme: 31.08.2015 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.