21 Ekim 2015 Çarşamba 21:16
Ağrı'da Ortak Sınavları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkezi ortak sınavlara (TEOG) hazırlık kapsamında okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, din kültürü ve ahlak bilgisi ve İngilizce öğretmenleriyle değerlendirme toplantıları yapıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun başkanlığında Kültür ve Kongre Merkezi toplantı salonunda 1 Ekim 2015 Perşembe günü ortaokul müdür ve müdür yardımcılarıyla ayrı ayrı yapılan toplantılarda okulların TEOG başarıları ve 2015-2016 eğitim -öğretim yılında il başarısını daha da yükseltmek için alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı. 05-12 Ekim 2015 tarihlerinde Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler,  din kültürü ve ahlak bilgisi ve İngilizce öğretmenleriyle 2014-2015 eğitim öğretim yılının TEOG puan hedeflerine ulaşılıp ulaşılmadığını değerlendirildi.  

 

Toplantıda, hedeflerinin gerisinde kalan branş öğretmenleriyle bunun nedenleri hakkında görüşülürken, gerekli önlemlerin alınması hususunda çalışmaların başlatılacağı belirtildi. Hedeflerinin üstünde başarı sağlamış olan öğretmenlerin de ödüllendirileceğini belirten Dursun, “Biz büyük bir aileyiz. Ekip ruhu ile başarıyı yakalayacağız. Müdürlüğümüzün bir vizyonu ve bir duruşu var. Bizler bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda ve kararlılıkla görevimizi sürdüreceğiz. Geçmiş yıllardaki sınav tecrübelerimizi bu yıllara da aktaracağız”dedi.


Dursun,”Biz eğer bu çocukları ailelerinden emanet almışsak,  annesi ve babasıyla geçirdiği vakitten çok daha fazlasını bizimle geçiriyorsa kesinlikle bizim bu çocuklara annesinden babasından daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Burda amacımız okullarımızı birbiriyle kıyaslamak değil, tam aksine her okulumuzu kendi koşulları içinde değerlendirmek ve istenen başarıyı yakalamasına yardımcı olmaktır.

 

Bu toplantılarla ilimizin fotoğrafını çekip yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizde farkındalık oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

 

agrida-ortak-sinavlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi.jpgagrida-ortak-sinavlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi-001.jpgagrida-ortak-sinavlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi-002.jpgagrida-ortak-sinavlari-degerlendirme-toplantisi-yapildi-003.jpg

Son Güncelleme: 21.10.2015 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.