27 Mayıs 2016 Cuma 17:13
Ağrı'da 'Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası'

- Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "ÇOGEP Ağrı'nın Yarınları Emniyette Projesi" kapsamında düzenlenen ortaokullar arası futbol furnuvasında, Alparslan Ortaokulunu 7-4 mağlup eden Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, şampiyon oldu.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 7-4'lük sonuçla galip gelerek şampiyonluk kupasını kazandı.

Turnuvaya 16 ortaokuldan toplam 160 öğrenci katıldı. Karşılaşmanın ardından turnuvada şampiyon olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'na İl Emniyet Müdür Vekili Kenan Kerdiğe ve ikinci olan Alparslan Ortaokulu'na da İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Tekin tarafından madalya ve ödülleri verildi.

Turnuva sayesinde çocukların zararlı alışkanlıklarla vakit kaybetmek yerine sporla ilgilenmelerinin sağlanması hedeflendi.

 

Son Güncelleme: 31.08.2016 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.