05 Mart 2016 Cumartesi 20:23
Ağrı'da Peygamber Sevdalılarından Salavat Seferberliğine Başladı

Her yıl olduğu gibi, kutlu güne kutlu haftaya kutlu aya girmeden önce salavat kampanyası başlattıklarını belirtilen açıklamada,  bu yılda platform olarak aynı kampanyayı başlattıklarını belirtti.

Her Müslüman’ın sözcüklerinin başında peygamber sözünün gelmesi gerektiğine vurgu yapıldığı açıklamada, “Salavat seferberliğini başlatmamızdaki amacımız,  Müminler nasıl ki Allah’ı anıyor, Allah’ı hatırlıyor ve zikrediyorlarsa;  Onun peygamberini de sürekli hatırlasınlar, bilsinler, ansınlar ve dillerinde en çok anılan kişi haline getirsinler.” denildi.

Salavat kampanyasının önemine değinilen açıklama şu şekilde devam etti: “Dil, yürek ve kalp o peygamberi ansın, Onu hatırlasın. Getirilen salavatla beraber o peygamberi desteklediğini,  onu unutmadığını,  onu hayatından atmadığını ve sürekli onunla beraber olduğunu bilsin ve tefekkür etsin.

O peygamberin ideali için, mesajı, sünnetinin ihya edilmesi için ben de varım, ben de Onu destekliyorum, Onu koruyorum,  Onu himaye ediyorum ve Onun yolundayım düşüncesi pekişmesidir.”

Açıklamada, “Kıyamet gününde bana en yakın olanınız,  bana en çok salavat getireninizdir, Bana salavat getirmeyi unutan kişi cennet yolunu utmuştur ve bir başka hadiste ise  Yanında benim ismim zikredildiği halde bana salavat getirmiyorsa o kişi cimridir.”  ifade edildi.

Açıklamada, Ağrı'nın her caddesine çalışma ile ilgili afişler asıldığı ifade edildi.

Ağrılıların okudukları salavatları 0534 540 38 69 nolu telefona teslim edebilecekleri belirtildi.

agrida-peygamber-sevdalilarindan-salavat-seferberligine-basladi.jpgagrida-peygamber-sevdalilarindan-salavat-seferberligine-basladi-001.jpgagrida-peygamber-sevdalilarindan-salavat-seferberligine-basladi-002.jpgagrida-peygamber-sevdalilarindan-salavat-seferberligine-basladi-003.jpg

Son Güncelleme: 05.03.2016 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.