31 Temmuz 2014 Perşembe 20:47
Ağrı'da Ramazan Bayramı Kutlaması

Üçüncü sınıf öğrencisi olan Yusuf’a tekerlekli sandalye hediye eden Vali Tekinarslan, Yusuf ve ailesinin bayramını tebrik etti. Yusuf’a arabayı hızlı sürmemesi ve derslerini aksatmaması konusunda tavsiyelerde bulunan Tekinarslan, aileyle bir süre sohbet etti. Ters sürüşü sonrasında Baba Adem İncekaya ve Yusuf İncekaya Vali Tekinarslan’a teşekkür etti.

Daha sonra Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret eden Vali Tekinarslan ve protokol üyeleri ardından Sevgi Evlerine geçerek burada kalan çocukların bayramını tebrik etti.

Çocuklarla uzun süre sohbet eden Vali Tekinarslan, Ayaz isimli 6 yaşındaki bebeği kucağına alarak bir süre sevdi. Ziyaret sonrasında protokol üyeleri tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Buradan Huzur Evi’ne geçen Protokol üyeleri burada kalan yaşlıların bayramını tebrik ederken, hasta oldukları için yataklarında kalkamayan yaşlılar ise Vali Tekinarslan tarafından odalarında ziyaret edildi.

Son olarak İl Jandarma Komutalığı ve Polisevini ziyaret eden Protokol, yapılan ziyaretlerin ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan çay bahçesine geçerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programında misafirlere Ağrı'nın yöresel yemeklerinden olan Helise yemeği ikramında bulunuldu.






Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.