16 Haziran 2016 Perşembe 00:33
Ağrı'da Ramazan Etkinlikleri İlgi Gördü

Ağrı Valiliğince düzenlenen Ramazan etkinlikleri ilgi görüyor.

Orduevi yanında teravih namazı sonrası düzenlenen programa gelen vatandaşlar, aileleri ile birlikte güzel zaman geçiriyor.

Luna parka küçükler kadar büyükler de ilgi gösteriyor.

Vatandaşlardan Ramazan Çun, valilik tarafından eski ramazanların ruhunu yaşatan bir program hazırlandığını söyledi.

İftarlarını açtıktan sonra alana geldiklerini ifade eden Çun, şunları kaydetti:

"Ağrı'da pek sosyal aktivite yoktu. Ama bura sayesinde benim gibi herkes burada güzel zamanını geçiriyor. Valilik her şeyi düşünmüş. Çocukların oyun alanlar, semaverde çay, Hacivat- Karagöz gösterisi, semazenler, Ağrı'nın kültürünün tanıtımı, yerel sanatçılar. Ben Samsun'dan geldim ama Dengbej'i ilk defa burada dinledim ve çok hoşuma gitti. Umarım Ramazan ayından sonrada bu tür etkinlikler devam eder. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. "

 

agrida-ramazan-etkinlikleri-ilgi-gordu.jpgagrida-ramazan-etkinlikleri-ilgi-gordu-001.jpgagrida-ramazan-etkinlikleri-ilgi-gordu-002.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 16.06.2016 23:36
Anahtar Kelimeler:
AğrıEtkinlikRamazan Ayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.