02 Mart 2015 Pazartesi 21:03
Ağrı'da salavat seferberliği

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından  Hz Resulullah (s.a.v.), doğumu kapsamında düzenlenen programlar çerçevesinde organize edilen Salavat kampanyası için Ağrı’da seferberlik başlattılar

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü üyelerinden Rıfat Yılmaz, başlatılan kampanyaya tüm Ağrılıları davet etti.

Rıfat Yılmaz,” Platform olarak birçok il, ilçe ve köylerde Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in doğumu için programlar düzenliyoruz. Bu kapsamda başlatılan çeşitli çalışmalar vardır. Başlatılan kampanyalar biri ise ‘Her Güne Binler Salavat’ adıyla başlatılan salavat kampanyasıdır. “ dedi.

Salavat noktasında Ahzap Suresi 56’ncı ayeti kerimeyi hatırlatan Rıfat Yılmaz,” Allah-u Teala Kuran’da ‘Allah ve melekleri peygambere salat ve selam ediyorlar, sizde peygambere salat ve selam edin’ buyuruyor. Ve bu çok güzel bir hayır. Hayatını Ümmetine adamış bir Peygamber için bu tür etkinlikler gurur verici. Ve salavat çekenler için de Hz. Resulullah’ın birçok müjdesi mevcuttur. Kutlu Doğum programları kapsamında başlatılan bu çalışmalarda görev almamız bizleri çok memnun ediyor. “ şeklinde konuştu.

Ağrı’nın her tarafında ‘Her Güne Binler Salavat’ kampanyası çerçevesinde afişlerle donattıklarını söyleyen Rıfat Yılmaz,” Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü bünyesinde Ağrı’da başlatmış olduğumuz Salavat kampanyasına  kardeşlerimizin katılmasını ve destek vermesini bekliyoruz. Ağrı’nın her tarafına asmış olduğumuz afişlerde de 0546 594 22 55 nolu telefon mevcuttur. Vatandaşlarımızın okuduğu salavatları bu numarayı arayarak teslim etmeleri mümkün olur. “ diye konuştu. 



Son Güncelleme: 02.03.2015 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.