21 Nisan 2015 Salı 17:39
Ağrı'da 'Sebze Pazarı Projesi' hayata geçti

AĞRI - Ağrı Belediyesi'nin kadın projelerinden olan "Sebze Pazarı Projesi" hayata geçti.

Ağrı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye bünyesinde oluşturulan komisyonun yürüttüğü çalışmalar sonucu projenin sonuçlandığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İki mahallede pilot olarak hayata geçirilen proje, daha sonra bütün mahallelerimizde periyodik olarak kurulacak semt pazarlarıyla hayat bulacak. Özellikle seyyar satıcıları da projeye dahil ederek yürütülen bu çalışmada, kadın emeği, üretimi ve sosyal hayata katılımı oldukça önemli. Seyyar satıcılarımızı da mağdur etmeden yürütülen çalışmalarımız yine seyyar satıcılarımızın da kabul edeceği ve kış koşullarının da göz önünde bulundurularak sabit bir pazar arayışı da ekiplerimizce yürütülmektedir. Her cumartesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi karşısına ve her pazartesi Kazım Karabekir Mahallesi Naci Gökçe Lisesi yanında kurulacak semt pazarı hayırlı olsun." 

Son Güncelleme: 21.04.2015 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.