18 Mart 2015 Çarşamba 21:04
Ağrı'da Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Yemek Verildi

AĞRI (AA) - Ağrı'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler için yemek verildi.

Valilik ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi'nde düzenlenen programda konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümü vesilesiyle bugünün şehit ve gazileri anma günü olarak ilan edildiğini ve ülkede şehit ve gaziler için özel bir önem addeden bugünün tertiplendiğini belirtti.

Şehit ve gazileri rahmetle anan Işın, "Kendilerine minnettarız. Onların hakkını bizim ödememiz mümkün değildir. Devletimiz şehit ve gaziler için her türlü ekonomik ve sosyal tedbirleri almaktadır. Onları yalnız bırakmamaktadır" dedi.

Kürtlerin ve Türklerin, en az bin yıldır bir arada yaşadığını belirten Işın, iki halkın tasada, kederde, kıvançta hep birlikte olduğunu, birilikte ağladığını ve birlikte güldüğünü söyledi.

Işın, şöyle konuştu:

"Bu millet et ve tırnak gibi olmuştur. Bunları birbirinden ayırt etmek mümkün değildir. Bu milletin ruhuna, mayasına yabancı madde çalmak isteyenler asla muvaffak olamayacaklardır. Başka bir maya burada tutmayacaktır. Milletimiz birlik ve beraberliğini muhafaza edecektir. Allah bu memleket için herkese iyi düşünmeyi, iyi şeyler yapmayı, iyi hizmet etmeyi nasip etsin."

 

agrida-sehit-yakinlari-ve-gaziler-icin-yemek-verildi.jpgagrida-sehit-yakinlari-ve-gaziler-icin-yemek-verildi-001.jpgagrida-sehit-yakinlari-ve-gaziler-icin-yemek-verildi-002.jpg

Son Güncelleme: 18.03.2015 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.