23 Mart 2016 Çarşamba 12:08
Ağrı'da Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Ağrı'da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca düzenlenen "tarım ve insan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler izlenime sunuldu.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde açılan "tarım ve insan" konusu fotoğraf sergisinin açılışı, Ağrı Vali Yardımcısı Mehmet Soğukpınar, Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Demirkıran, kurum amirleri ile vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Demirkıran, sergi açılışında yaptığı konuşmada, geleneksel hale gelen bu fotoğraf sergisiyle tarım kültürünün gelişimine katkı sunmayı amaçladığını söyledi.

Fotoğrafların ülke genelinde sergilendiğini belirten Demirkıran, "Ülkemiz çok farklı özellikleri barındıran bir coğrafyaya sahip olması sebebiyle her bölgemizden fotoğraflar bulunmaktadır. Yarışmada 13 eser ödüle layık görülmüş olup toplam 36 bin lira para ödülü verilmiştir." dedi.

Yarışmada derece giren ve sergilenmeye değer bulunan 60 fotoğrafın yer aldığı sergi, 1 hafta süreyle açık kalacak.

 

agrida-tarim-ve-insan-konulu-fotograf-sergisi-duzenlendi.jpgagrida-tarim-ve-insan-konulu-fotograf-sergisi-duzenlendi-001.jpgagrida-tarim-ve-insan-konulu-fotograf-sergisi-duzenlendi-002.jpgagrida-tarim-ve-insan-konulu-fotograf-sergisi-duzenlendi-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 24.03.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.