10 Haziran 2015 Çarşamba 16:58
Ağrı'da 'Temiz Bırakıyoruz Geleceğe' Projesi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal, Ağrı İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Meral Dinçer, Ağrı Halk Sağlığı Müdürü Cesim Solhan ve davetiler katıldı.

Solhan, proje ile 4 bin öğrenciye ulaştıklarını söyledi.

Desteklerinden dolayı İbrahim Çeçen Vakfı yetkililerine teşekkür eden Solhan, "İbrahim Çeçen Vakfının bize destek vereceğini biliyorduk. Yaklaşık olarak 4 bin öğrencimize ulaştık. Yani 4 bin öğrenciden ziyade, 4 bin aileye ulaştık. Bundan dolayı 4 bin annemize hijyen konusunda bilgi verdik" diye konuştu.

Ağrı İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Meral Dinçer ise Ağrı'nın gelişmesinde rol alacak projelere destek verdiklerini belirterek, kentin gelişmesinde rol alacak projelere ellerinden geldiğince destek verdiklerini söyledi.

Dinçer, "Vakıf olarak Halk Sağlığı Müdürlüğünün yaptığı projeler çok hoşumuza gitti. Bizde vakıf olarak faydalı, anlamlı, hayata geçirilebilecek ve raflarda kalmayacak projeleri seviyoruz. Bu proje ilgimizi çekti. Köy okullarında okuyan 4 bin çocuğa hijyen konusunda bilgi verdik" dedi.

 

agrida-temiz-birakiyoruz-gelecege-projesi.jpgagrida-temiz-birakiyoruz-gelecege-projesi-001.jpgagrida-temiz-birakiyoruz-gelecege-projesi-002.jpg

Son Güncelleme: 10.06.2015 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.