11 Nisan 2015 Cumartesi 12:02
Ağrı'da terör saldırısı

 Ağrı'nın Diyadin ilçesinde çevre emniyeti alan güvenlik güçlerine teröristlerce ateş açıldığı bildirildi.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde çevre emniyeti alan güvenlik güçlerine teröristlerce ateş açıldığı belirtildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, saldırıda 4 TSK personelinin yaralandığı ifade edildi.

 İlçeye bağlı Yukarıtütek köyünde bugün düzenlenecek fidan dikme etkinliği öncesinde çevre emniyeti sağlamak üzere bölgede görevlendirilen güvenlik güçlerine, bir grup terör örgütü üyesi tarafından ateş açıldı.

Güvenlik güçlerinin, ateşe anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmanın halen devam ettiği bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildi.

Genelkurmay; 

İlçeye bağlı Yukarıtütek köyünde bugün düzenlenecek fidan dikme etkinliği öncesinde çevre emniyeti sağlamak üzere bölgede görevlendirilen güvenlik güçlerine, bir grup terör örgütü üyesi tarafından ateş açıldı. Teröristler askerlere uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda 4 asker yaralandı.

Keşif uçağı gönderildi
Genelkurmay Başkanlığından, Ağrı'da teröristlerce açılan ateş sonucu 4 askerin yaralandığı, bölgeye takviye ekiplerin gönderildiği ve çatışmanın devam ettiği bildirildi. Bölgeye İnsanlı Keşif Uçağı, Silahlı Helikopterler ve karadan da takviye Komando Birlikleri sevk edildi. Çatışma devam ediyor.

 

agrida-teror-saldirisi.jpgagrida-teror-saldirisi-001.jpgagrida-teror-saldirisi-002.jpgagrida-teror-saldirisi-003.jpgagrida-teror-saldirisi-004.jpgagrida-teror-saldirisi-005.jpgagrida-teror-saldirisi-006.jpgagrida-teror-saldirisi-007.jpgagrida-teror-saldirisi-008.jpg

 

 

Son Güncelleme: 11.04.2015 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.