31 Mart 2016 Perşembe 18:08
Ağrı'da Terörle Mücadele Eden Güvenlik Güçlerine Moral Desteği

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerin eşleri, Hakkari'nin Yüksekova ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadelede görev alan güvenlik güçlerine moral olması için evlerinde hazırladıkları yiyecekleri gönderdi.

Ağrı'da görev yapan polislerin eşleri, Yüksekova ve Nusaybin ilçelerinde devam eden terör operasyonlarında fedakarca mücadele veren emniyet mensuplarına, uzak kaldıkları ev sıcaklığını bir nebze de olsa hissedebilmek için yemek hazırladı.

Polis çocuklarının çizdiği resimlerle, meslektaşlarının da aralarında topladıkları çeşitli yaşam malzemelerini eklediği koliler, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünce Yüksekova ve Nusaybin'e gönderildi.

Ağrı Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgi yapılan açıklamada, yapılan çalışmayla bölgede bölücü terör örgütüne karşı sürdürülen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine moral vermek ve yanlarında olduklarını hissettirmenin amaçlandığı belirtilerek, "Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatı olarak, evlerinde kendi elleriyle yiyecek hazırlayan polis eşlerine teşekkür ediyor ve güvenlik güçlerimizin de 'Allah yar ve yardımcısı olsun' diyoruz." ifadeleri kullanıldı.

agrida-terorle-mucadele-eden-guvenlik-guclerine-moral-destegi.jpgagrida-terorle-mucadele-eden-guvenlik-guclerine-moral-destegi-001.jpgagrida-terorle-mucadele-eden-guvenlik-guclerine-moral-destegi-002.jpgagrida-terorle-mucadele-eden-guvenlik-guclerine-moral-destegi-003.jpg

 

Son Güncelleme: 31.03.2016 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.