22 Mart 2024 Cuma 11:33
Ağrı’da tıbbi ilaç kaçakçılarına 27 milyonluk darbe

Ağrı’da jandarma ekiplerince kaçakçılığa yönelik yapılan çalışmalarda 27 milyon 115 bin Türk Lirası değerinde kaçak tıbbı ilaç ele geçirildi.

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Doğubayazıt ilçesinde kaçakçılık ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde,piyasa değeri 27 milyon 115 bin Türk Lirası değerinde gümrük kaçağı 7 bin295 adet Botox tıbbi ilaç ve bin 10 adet vücut geliştirme ilacı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak tespit edilen 1 şüpheli şahsın yakalaması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Ağrı’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda bir tırda 19 kaçak göçmen yakalandı.

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzensiz göç ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde bir tır ve tıra bağlı olan tankerde yapılan kontrollerde 17 Afganistan, 1 Pakistan ve 1 Bangladeş uyruklu olmak üzere toplam 19 yasadışı göçmen yakalandı. Meydana gelen olay ile ilgili olarak tespit edilen 1 organizatör gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.