12 Ocak 2016 Salı 12:37
Ağrı'da Tiyatro Gösterisi Yapıldı

Naci Edi başkanlığını Mehmet fuat Yıldırımın Yaptığı Üniversitemiz tiyatro kulübü yıllardır devam ettirdiği büyük gösterilere bir yenisini daha ekleyerek bu sene erzurum devlet tiyatrolarından aldığı komedi oyununu uzun uğraş ve emekler sonucu hazırlayarak ağrı il merkezinde 2500 kişiye sundu oyun izleyicilerden yüksek alkış alırken büyük ses getirdi.

Oyunun yönetmenliğini yapan üniversitemiz eski öğrencilerinden şimdi ise dizi sinema oyunculuğu yapan Sn:murat KAYA verdiği demeçte;

Ağrıda sosyal hayatı canlandırmak,sanatı bir nebzede olsa ağrıya kazandırmak adına yıllardır verdiğimiz emeklerin sonucunu yavaş yavaş alıyoruz,ayrıca bu şehirde üniversite öğrencileri ile ağrı halkını bağdaştırıp bütünleştiriyoruz.

Üniversitemizde artık amatör değil profesyonel bi tiyatronun temelleri atıldı.

Artık ağrıyla sınırlı kalmayıp ikinci dönem türkiye turnesine çıkarak ağrının adını zirveye nasıl taşıyacağımızı herkes görecek,sadece bununla sınırlı kalmayıp inşallah ağrıda şehir tiyatroları adına güzel temeller atıp bu şehirin güzel insanlarına güzellikleri sunmaya devam edeceğiz,ve artık ayda bir oyunla sahnede olacağız.

Ağrı halkına ve üniversitemizin bizlere verdiği destekten ötürü çok teşekkür eder saygılarımı iletirim diyerek konuşmasını noktalarken tiyatro ve müzik ile ağrı halkına güzel bir gece yaşattıktan sonra program plaket taktimiyle son buldu.

agrida-tiyatro-gosterisi-yapildi.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-001.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-002.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-003.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-004.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-005.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-006.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-007.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-008.jpgagrida-tiyatro-gosterisi-yapildi-009.jpg

Son Güncelleme: 12.01.2016 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.